Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Workshop Abstracte Architectuur Fotografie 2016

Workshop Abstracte Architectuur Fotografie
door Bruno Slagboom en Thijs Koelink

Plaats: CBK Zeeland, Balans 17, Middelburg
Datum: Zaterdag 4 juni van 10:15 uur tot 17:00 uur
Aanmelden voor 25 mei 2016 via info@cbkzeeland.nl
Kosten € 15,- inclusief lunch

Bruno & Thijs

Bruno Slagboom en Thijs Koelink

Bruno Slagboom (Middelburg 1992)

Hoge School voor de Kunsten Utrecht, 2010 - 2015
Bruno Slagboom is de winnaar van de YAA-P, de Young Artfund Amsterdam Publieksprijs. Een kunstprijs voor jonge kunstenaars, geïnitieerd door de SBK i.s.m. Young Artfund Amsterdam. De YAA-P is een jaarlijks terugkerende kunstprijs die gekoppeld is aan de eveneens jaarlijks terugkerende expositiereeks SPROUTS, met werk van veelbelovende 'graduates' van de Nederlandse kunstacademies.
www.brunoslagboom.com

Thijs Koelink (Utrecht 1980)

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, 2002 - 2006

Thijs Koelink studeerde fotografie in Nederland en liep stage bij de Martin Parr (Magnum Photos) in Londen. In 2006 won hij het Steenbergen Stipendium met zijn examenwerk. Zijn fotografie en films zijn internationaal tentoongesteld, van de Nederlands Fotomuseum (Rotterdam), Huis Marseille (Amsterdam), Saatchi & Saatchi Gallery (Londen) en Gallery Louiza (Antwerpen).
www.thijskoelink.com

The MAP project

Bruno Slagboom & Thijs Koelink delen de passie voor hedendaagse en moderne structuren. MAP staat voor Monochroom Architecture Photography. Hoog contrast, minimalisme, zwart / wit, abstractie en geometrie zijn belangrijke elementen.
www.the-map-project.com

Bruno Slagboom 3

foto van Bruno Slagboom - Architectural Projects

De workshop

Wij starten om 10.15 uur in de expositie ruimte van het CBK Zeeland met een inleiding tot de workshop.
Bruno en Thijs formuleren twee opdrachten waarmee de deelnemers aan de slag gaan. De deelnemers gaan rond 11:00 uur het centrum van Middelburg in om één van de twee opdrachten uit te werken en komen om 13.30 uur terug naar CBK Zeeland. Daar worden bestanden van drie - door de deelnemer zelf geselecteerde – foto’s gedownload en is er een lunch. Na de lunch, worden de geselecteerde foto’s gezamenlijk besproken.
Om 16:30 uur sluiten we de middag af met een drankje. Resultaten van de workshop zullen geplaatst worden op onze website en op de CBK Facebook-pagina.


Apparatuur
Naast digitale fotoapparatuur (indien mogelijk ook statief) vragen wij u een laptop mee te nemen voor het eenvoudig bewerken van de foto’s en het plaatsen van geselecteerde foto’s op een USB stick. Tijdens het fotograferen kunnen materialen bij CBK Zeeland worden achtergelaten. CBK Zeeland is verder die dag niet open voor bezoekers en medewerkers van CBK Zeeland zijn steeds aanwezig.

Betaling
De kosten voor deze dag bedragen 15 euro inclusief lunch en drankjes tijdens en na het middagprogramma. Graag dit bedrag op 4 juni bij binnenkomst contant en gepast betalen (pinnen is niet mogelijk).

Vervoer
Fietsen kunnen geparkeerd worden op het eigen terrein van CBK Zeeland. Auto’s kunnen het best in parkeergarage De Geere worden geplaatst. Deze parkeergarage is op 12 minuten lopen van CBK Zeeland.

Aanmelden
Aanmelden graag uiterlijk woensdag 25 mei 2016 via mailadres info@cbkzeeland.nl