Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

D-N-A Z-L-D

DNA ZLD 3

UITNODIGING

Op weg naar ‘We erven de wereld niet van onze ouders, maar lenen de wereld van onze kinderen ”.

Op 1 december om 16.00 uur bent u van harte welkom bij de opening van de tentoonstelling DNA ZLD en geven we graag een tussenstand van onze ontdekkingstocht.
We zijn op zoek naar het optimale Zeelandgevoel en geven in de presentatie DNA ZLD een klein voorproefje van wat we al verzameld hebben. Raimond van Soest heeft een tiental verhalen verbeeld in wand vullende beelden. En er is volop ruimte voor uw invulling en mening.

Deze expositie is een tussenstap op weg naar een toekomst waar we meer zelf doen en anders doen dan nu (Doen Nu Anders – DNA). DNA gaat over identiteit die we met elkaar maken en laten zijn. Wat hebben we nodig? Hoe doen we dat?
Sven van Rijswijk opent de presentatie met een muzikale vertaling van zijn Zeelandgevoel.

Graag aanmelden via info@cbkzeeland.nl

Expositie

D-N-A   Z-L-D  van 1 december 2016 t/m 20 januari 2017

Locatie CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg

DNA ZLD 4

concept Raimond van Soest

Doe mee

Aan u de vraag om mee te kleuren. Om Zeeuw te zijn. Om te vertellen waar u zich Zeeuw voelt. En uw stip en verhaal op onze wanden, tekeningen en kaarten achter te laten. U mag dit doen tijdens de expositie en we nodigen u uit om het te blijven doen. Uw verhaal over Zeeland te vertellen en uit te blijven dragen. Want veel meer nog dan grond en stenen, is Zeeland een verzameling van verhalen en belevenissen van inwoners, tijdelijke bewoners, reizigers, blijvers, recreanten en passanten.

Aanmelden

CBK Zeeland nodigt u van harte uit voor de opening van de expositie DNA ZLD op donderdag 1 december om 16:00 uur, Balans 17 in Middelburg.
Wij zorgen voor een muzikaal onthaal. In verband met het aantal benodigde stoelen ontvangen wij graag uw aanmelding via info@cbkzeeland.nl.