Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

(A)an Tafel - Architectentafels 2013

Ook in 2013 worden weer prikkelende architectentafels georganiseerd.
Iedereen die het aanzien van Zeeland een warm hart toedraagt nodigen wij uit om bij deze tafels aan te schuiven. Denk en praat mee over onderwerpen die beeldbepalend zijn voor Zeeland. De gesprekspartners zijn onder meer architecten, vormgevers, bestuurders, beleidsmakers en ondernemers.
Terug naar archief
Voor het komend jaar zijn er voor onze goed bezochte architectentafels de volgende onderwerpen gekozen:

Noteer alvast in uw agenda:

17 April
VIP lounge

Lounge: geduldig afwachten? Architect = VIP?
Binnen de huidige veranderende tijden is het lastiger om binnen de bouwsector een goede boterham te verdienen. Wat hebben we nodig om hier op in te spelen en hoe krijgen we dat voor elkaar. Kunnen we gebruik maken van een ‘Vliegende Brigade’; hoe kan voor de Zeeuwse situatie deskundig advies gevraagd en ongevraagd ingezet worden. Deze vraag wordt deze avond in een ontspannen omgeving voorgelegd aan de deskundigen en ook aan diegenen die baat hebben bij een goed advies.

_________________________________________________________


15 mei
Shopping

Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? Bestaat de winkel dan nog? Zo ja! Hoe ziet die winkel er volgens de retailer en volgens de klant uit? En hoe wordt hier door gemeenten en citymarketeers mee omgegaan.

__________________________________________________________
Lex de Looff, Johan Aalbers, Carolien Eijkelenboom

20 juni
24h Bedrijf

De Dag van de Architectuur
Over gebouwen en omgevingen waar altijd leven is. Wat gebeurt er als de zon onder gaat, en wat als je na 5 uur ziek wordt?

___________________________________________________________
9 Oktober  
Architect (en) Spel (en)
The Modern Architecture Game is een bordspel dat een allesomvattend beeld geeft van de architectuurpraktijk in een eeuw, met hoogte en dieptepunten, flaters en schandaal, tegenslag en innovatie. De belangrijkste verdienste van het spel is de speelse manier waarop vakgenoten de eigen kennis op het gebied van architectuur kunnen onderwerpen aan een onderzoek. Een kennismaking die breed is ingezet en ook kennis omvat die niet in de specifieke kennisrichting valt van de speler.
____________________________________________________________
27 November
Provincie

Het dilemma van de gedeputeerde;
De gedeputeerde van de provincie Zeeland zal haar dilemma voorleggen aan de Zeeuwse architecten.

_____________________________________________________________

Organisatie.