Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Summer School 2015

Summer School 2015

 

Wegens te weinig aanmeldingen gaat deze Summercourse niet door.

logo ucr

Utrecht Summer School “How to think like a mountain in a land of sea”

Course: Art & Design

Periode: 13 juli t/m 17 juli van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie:  University College Roosevelt, Middelburg

Prijs:      € 725,- Course + course materials + housing

              € 550,- Course + course materials

Aanmelden voor 15 juni 2015!

Lees hier het volledige programma

De Summer School neemt als vertrekpunt de specifieke geografie en geschiedenis van de Zeeuwse eilanden. Hoe beïnvloedt het wonen en werken op de grens van land en water ons gedrag en onze geloven? Welke ruimtelijke sporen van menselijke interventies kunnen we in het landschap zien, en wat kan de hedendaagse betekenis van deze sporen zijn? How to Think like a Mountain in a Land of Sea (Hoe denken als een berg in een land van zee) verkent deze vragen door de lens van kunst en ontwerpen: leren denken als een berg betekent echte vragen leren stellen, en begrip ontwikkelen voor de verbondenheid van alles – plaatsen, mensen en dingen. In de geest van Liberal Arts & Sciences is deelname aan de Summer School open voor avontuurlijke denkers en makers uit alle kennisgebieden en van gemengde niveaus.

Summerschool 2015

De Summer School is een initiatief van University College Roosevelt in samenwerking met CBK Zeeland. Zeeuws Museum en vereniging Stadspark Molenwater participeren dit jaar in het programma. “How to think like a mountain in a land of sea” wordt gecoördineerd door Sophie Krier, 2015 UCR Artist-in-Residence.

Voor meer informatie en beeld kunt u contact opnemen met Sophie Krier, coordinator: s.krier@ucr.nl / tel. 06 14 24 28 78

 Lees hier het volledige programma van de Summer School