Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Vierde architectentafel op 9 oktober 2013

9 Oktober  17:00h – 19:00h
Architect (en) Spel (en)
Balans 17 te Middelburg
Toegang gratis!

Woensdag 9 oktober is de vierde ‘Aan Tafel’ van dit jaar. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje mee te spelen met het Architecten Spel!
4e architectentafel 2013

The Modern Architecture Game is een bordspel dat een allesomvattend beeld geeft van de architectuurpraktijk in een eeuw, met hoogte en dieptepunten, flaters en schandaal, tegenslag en innovatie. De belangrijkste verdienste van het spel is de speelse manier waarop vakgenoten de eigen kennis op het gebied van architectuur kunnen onderwerpen aan een onderzoek. Een kennismaking die breed is ingezet en ook kennis omvat die niet in de specifieke kennisrichting valt van de speler.
Wil jij bekroond worden met The Modern Architecture Game Award 2013? Kom dan spelen!
Architectuur liefhebbers uit het hele land worden uitgenodigd om op diverse locaties het Architectuur Spel te komen spelen. Eerst vinden de voorrondes plaats in architectuurcentra door het land. De ‘finale’ zal op 9 November plaatsvinden in Het Nieuwe Instituut.
Het doel van het spel is als eerste speler het hart van het bord te bereiken door het gooien met de dobbelsteen en het beantwoorden van kennis- en beeldvragen over architectuur. De speler die als eerste het centrum van het bord heeft bereikt is de onbetwiste winnaar en verdient eeuwige roem!
architecten spel
Architectenspel.