Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Routebeschrijving

CBK Zeeland bevindt zich op de Balans 17 in het centrum van Middelburg (aan de overkant van het Zeeuws Museum). Een goed oriëntatiepunt voor het centrum is de Abdijtoren (de Lange Jan). Parkeerplaatsen en -kelders bevinden zich op 5 tot 10 minuten loopafstand van het CBK.

Busverbindingen
Lijn 50 vanaf Hulst, 52 vanaf Domburg en 56 en 57 vanaf Vlissingen. Uitstappen halte Nieuwe Haven of Station. Zie voor meer informatie ook de reisplanner van 9292 of de website van Connexxion.

Komt u met de trein? zie dan de NS Treinplanner.

Auto
De afstand tussen Rotterdam en het centrum van Middelburg is ongeveer 127 kilometer. U volgt de A16 en gaat vervolgens via de A17 richting Roosendaal. Vervolgens gaat u de A58 op en neemt u na ongeveer 60 kilometer afslag 39 richting Middelburg.
De afstand tussen Breda en het centrum van Middelburg is ongeveer 100 kilometer. Nadat u ongeveer 60 kilometer op de A58 heeft afgelegd, neemt u afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Antwerpen en het centrum van Middelburg is ongeveer 95 kilometer. Via de A4 bereikt u de A58, waar u afslag 39 richting Middelburg neemt. Het centrum van Middelburg is vanuit Antwerpen ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op www.westerscheldetunnel.nl.

Voor een route naar het CBK met de auto kunt u gebruik maken van deze routplanner.
Op de site www.middelburg.nl is actuele informatie over parkeermogelijkheden te vinden.

Plan uw route