Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

KunstinZeeland

Website KUNSTINZEELAND 

banner KinZ nieuw

De website kunstinzeeland.nl is vanaf 15 november 2016 volledig vernieuwd en uitgebreid. In één oogopslag is nu te zien wat er georganiseerd wordt op het gebied van beeldende kunst in Zeeland en daarbuiten.

KUNSTINZEELAND de website met het meest uitvoerige aanbod van beeldende kunst in Zeeland. Alle galeries, kunsthandels, musea, kunstinstellingen en kunstenaarsinitiatieven geven informatie over hun kunstaanbod.

_____________________________________________________________________

KUNSTKRANT ZEELAND 

Nico Out schrijft al jaren voor de PZC over beeldende kunst in Zeeland. Door het grote aanbod blijven helaas teveel tentoonstellingen en projecten onderbelicht. Tijd daarom voor een digitale aanvulling: Kunstkrant Zeeland. Met elke week drie ruim geïllustreerde verhalen over het beste dat Zeeland op het gebied van beeldende kunst te bieden heeft. Mogelijk gemaakt door CBK Zeeland en in samenwerking met de website kunstinzeeland.nl. Hierdoor wordt u voor slechts € 2,50 per maand lid van Kunstkrant Zeeland en kunt u thuis voorproeven van al die goede, mooie, prikkelende en inspirerende tentoonstellingen die onze provincie te bieden heeft.

____________________________________________________________________

Herman Koch

Herman Koch

Lancering vernieuwde website en Kunstkrant Zeeland

KunstinZeeland en de Kunstkrant Zeeland slaan een brug tussen kunst en publiek. Met de feestelijke lancering haakten we daar op in. Met een gesprek over kunst en publiek vanuit het perspectief van een schrijver en een beeldend kunstenaar. Herman Koch, productief auteur die met zijn boeken een groot publiek bereikt en net zijn nieuwste roman de Greppel heeft uitgebracht en Bianca Runge, kunstenaar en coördinator Kunstuitleen Terneuzen.

KinZ nieuw

Bob Pingen bij CBK Zeeland

BELANGRIJK VOOR ZEEUWSE KUNSTENAARS EN KUNSTINSTELLINGEN

  • Zeeuwse kunstenaars, kunnen hun exposities (ook buiten Zeeland) kenbaar maken op deze nieuwe website.
  • Iedere maand wordt er een nieuwsbrief, met agenda en enkele recensies van Nico Out, digitaal verzonden naar ruim 2700 email adressen.
  • Doe mee en plaats uw exposities, lezingen, workshops en meer op KunstinZeeland.nl