Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Pakje Kunst

Pakje Kunst zoekt kunstenaars uit Zeeland!

Ken jij de omgebouwde sigarettenautomaten al waar je voor 2 x € 2 = €4,- een uniek Pakje Kunst kunt trekken? Je ziet ze in het hele land opduiken.

logo Kunstuitleen nieuw
Pakje kunst logo

Oproep

Omdat we het zo’n leuk initiatief vinden heeft Bianca Runge namens Kunstuitleen Zeeland besloten regiocoördinator te worden in Zeeland. Vooral de laagdrempelige manier om kunst onder de aandacht te brengen sprak haar aan.
Er komen vooralsnog twee automaten in Zeeland. Een bij KULT Toonbeeld (Kunstuitleen) in Terneuzen en een bij Boekhandel 't Spui in Vlissingen. De ingeleverde werkjes worden verdeeld over beide automaten. Wellicht komt er in de toekomst ook een automaat in Goes.
Vind jij, als in Zeeland woonachtige kunstenaar, het leuk om voor Pakje Kunst werk aan te leveren? Dan kun je een mail sturen naar b.runge@toonbeeld.nl met foto’s van 2 kunstwerkjes die voldoen aan de criteria.
Als je geselecteerd bent willen we graag 20 werkjes van je hebben voor in de automaat.

Pakje kunst automaat

Pakje Kunst automaat

Zaterdag 4 november is de eerste automaat in Kunstuitleen Terneuzen (KULT) geplaatst. Later dit jaar zal de automaat in Vlissingen geplaatst worden.
LET OP: kijk voor de voorwaarden op de Pakje Kunst website onder het tabblad kunstenaars. De voorwaarden zijn door het hele land hetzelfde.
Wat levert het je op: 3 euro per kunstwerk - achteraf af te rekenen aan de hand van de hoeveelheid verkochte werken.

Initiatief

De Pakje Kunst Automaat is een initiatief van de Tilburgse kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen.

Voor meer informatie bekijk de website www.pakjekunst.com.
Voor aanmeldingen of informatie mail naar b.runge@toonbeeld.nl.