Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Oproep voor ‘Van letter tot handtekening, de taal van kunst’

Oproep voor

‘Van letter tot handtekening, de taal van kunst’

CBK Zeeland nodigt kunstenaars uit om deel te nemen aan de thema tentoonstelling in het kader van de Kinderkunstweek 2024

_____________________________________________________________

KKW 2024

Van 6 t/m 17 maart 2024 vindt de dertiende Kinderkunstweek plaats. Het thema van de Kinderkunstweek is  ‘Van letter tot handtekening, de taal van kunst’. Het kunstwerk voor de Kinderkunstweek wordt dit jaar gemaakt door beeldend kunstenaar Boris Tellegen.
Naast een presentatie van het werk van Boris maakt CBK Zeeland een expositie van in Zeeland woonachtige kunstenaars, die recent werk tonen dat aansluit bij het thema.

Op zoek

Voor de tentoonstelling ‘Van letter tot handtekening, de taal van kunst’ (werktitel) zijn wij op zoek naar kunstwerken van Zeeuwse kunstenaars in uiteenlopende stijlen en materialen.
De tentoonstelling loopt van zondag 3 maart t/m vrijdag 19 april 2024.

Graag ontvangen wij, vóór 31 januari 2024, via mail, foto’s van het werk dat u beschikbaar heeft voor deze verkooptentoonstelling. Begin februari maken wij hieruit een keuze en nemen wij contact met u op. 
Documentatie, inclusief informatie over formaten en materiaalgebruik, kan gestuurd worden naar info@cbkzeeland.nl

logo KKW

Kinderkunstweek

Lees alles over de Kinderkunstweek.

Lees meer over de vorige tentoonstelling in het kader van de Kinderkunstweek!

CBK Zeeland volgt de Fair Practice Code!
Op deze verkooptentoonstelling is volgens de Fair Practice Code kunstenaarshonorarium niet van toepassing. Reiskosten worden vergoed.

Lees meer...