Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

'HET DERDE OOG'

'HET DERDE OOG' Workshop Portret Fotografie

door Eva Loure van Gameren

Plaats: CBK Zeeland, Balans 17, Middelburg
Datum: Zaterdag 6 juni 2015 van 10:15 uur tot 17:00 uur, CBK Zeeland is open vanaf 10:00 uur

Kosten: € 15,-- inclusief lunch

Aanmelden is noodzakelijk, er zijn slechts 20 plaatsen!

info@cbkzeeland.nl

Eva Loure

Eva Loure van Gameren
Volgde de opleiding autonome beeldende kunst, aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Tijdens de Zeeuwse Lichting 2014 in het CBK presenteerde zij haar meest recentelijk project Root : een generatieportret van de familie de Koning. Naast analoge foto´s maakt ze ook korte films, waaronder de videoclip Adriana voor de Zeeuwse muzikant broeder Dieleman.
www.evalourevangameren.com

De workshop
Wij starten om 10.15 uur in de expositie ruimte van het CBK Zeeland met een inleiding tot de workshop.
Eva formuleert twee opdrachten waarmee de deelnemers aan de slag gaan. De deelnemers gaan rond 11:00 uur het centrum van Middelburg in om één van de twee opdrachten uit te werken en komen om 13.30 uur terug naar CBK Zeeland. Daar worden bestanden van drie - door de deelnemer zelf geselecteerde – foto’s gedownload en is er een lunch. Na de lunch, worden de geselecteerde foto’s gezamenlijk besproken.
Om 16:30 uur sluiten we de middag af met een drankje. Resultaten van de workshop zullen geplaatst worden op onze website en op de CBK Facebook-pagina.

Het aantal plaatsen is beperkt. Graag z.s.m. aanmelden maar voor 1 juni 2015 via info@cbkzeeland.nl

Apparatuur

Naast digitale fotoapparatuur (indien mogelijk ook statief) vragen wij u een laptop mee te nemen voor het eenvoudig bewerken van de foto’s en het plaatsen van geselecteerde foto’s op een USB stick. Tijdens het fotograferen kunnen materialen bij CBK Zeeland worden achtergelaten. CBK Zeeland is verder die dag niet open voor bezoekers en medewerkers van CBK Zeeland zijn steeds aanwezig.

Betaling
De kosten voor deze dag bedragen 15 euro inclusief lunch en drankjes tijdens en na het middagprogramma. Graag dit bedrag op 6 juni bij binnenkomst contant en gepast betalen (pinnen is niet mogelijk).

Vervoer
Fietsen kunnen geparkeerd worden op het eigen terrein van CBK Zeeland. Auto’s kunnen het best in parkeergarage De Geere worden geplaatst. Deze parkeergarage is op 12 minuten lopen van CBK Zeeland. 

fototoestel 2

Wij wensen u alvast een hele fijne fotografiedag!