Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Dag van de Architectuur 2014

In 1985 riep de Union Internationale des Architectes (UIA) het laatste weekend van juni uit tot Dag van de Architectuur. Nederland organiseerde het evenement in 1986 als eerste in Europa. Sindsdien is de Dag van de Architectuur uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festival, met honderden activiteiten verspreid door Nederland.
Terug naar archief
logo dag v d architectuur
Uitgebreid programma
De organisatie is in handen van lokale architectuurcentra, culturele instellingen, architectenbureaus, gemeenten en BNA-kringen. Dankzij hun inspanningen kun je elk jaar deelnemen aan een uitgebreid programma. Er zijn rondleidingen, lezingen, tentoonstellingen, fiets- en wandeltochten, presentaties en debatten.
Zie voor meer informatie de websites en twitteraccounts van de organisatoren van de Dag van de Architectuur: http://www.dvda.nl/
In Zeeland is er Zaterdag de 21ste te Goes de afronding van twee initiatieven te weten: Steengoed! het mooiste gebouw van Zeeland, waarvoor nog tot en met vrijdag gestemd kan worden op de sites van PZC en Omroep Zeeland , en de afronding  van de Zeeuwse Dag van de Architectuurprijs 2014  van AAZ/facebook waar op deze site nog gestemd kan worden.
logo dag v d architectuur
Adres:
spiegelstraat 54 te Goes