Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

  • Karin van Dam: 2e Kerkmeester in Grote Kerk Veere
  • In de startblokken voor Façade 2022
Karin van Dam en Facade 2022

Karin van Dam: 2e Kerkmeester in Grote Kerk Veere
een samenwerking tussen Grote Kerk Veere en CBK Zeeland

Nog te zien t/m 15 mei a.s. 

In de site specific installatie ZWERK, WOL EN WATER die Karin van Dam voor de Grote Kerk Veere maakt, combineert ze de geschiedenis van de kerk en Veere met nieuwe, innovatieve technieken. Breisels waarin wol en visdraad met elkaar verstrengeld raken. Buizen voor afwatering en vormen te herkennen als boeien. Het werk is een labyrint waar je omheen en onderdoor kunt dwalen. Steeds zie je iets anders, of ontdek je iets meer.

Lees veel meer over dit unieke project en bestel uw tickets op www.grotekerkveere.nl

Facade 2022

In de startblokken voor Façade 2022

Façade 2022, reconsidering our freedom

CBK Zeeland organiseert voor de derde keer Façade, een grote manifestatie in de openbare ruimte van Middelburg. CBK Zeeland wil hiermee aandacht vragen voor een maatschappelijk thema dat wij van belang achten: de vrijwaring van vrees. Wat betekent deze vrijheid voor mensen, hoe moeten we ernaar streven, welke vrees heerst er, en in hoeverre is dat op een collectieve manier op te lossen? Wat betekent vrijwaring van vrees voor verschillende mensen en waar zitten onze blinde vlekken in ons denken hierover?

Façade is een grote beeldententoonstelling met een landelijke uitstraling, vrij toegankelijk, met ongeveer vijftien kunstwerken in de openbare ruimte en een additionele randprogrammering.

schuilbunker in het molenwaterpark

De schuilbunker in het molenwaterpark is door bouwbedrijf Kambier gereed gemaakt en deelnemende kunstenaar aan Façade 2022 Marjan Teeuwen kan aan de slag.

Blijf op de hoogte!

Houd voor actuele informatie de website www.cbkzeeland.nl in de gaten!

Binnenkort komt de speciale website Façade 2022  in de lucht.

Facade 2022