Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Zeeuwse Vernieuwers Challenge

Creative City Boost

Zeeuwse Vernieuwers Challenge OPEN CALL

Uw voorstel voor de binnenstad maakt kans op
financiële en logistieke uitvoering!

Lichtfestival

Reuring in de Zeeuwse steden

Muzikanten die tijdens een kroegentocht verleden en toekomst van Zeeuwse migranten bezingen – een parkstrook op de 1953 watergrens door de winkelstraat – een drijvende markt met duurzame producten – welke ideeën helpen de Zeeuwse binnensteden om levendig en duurzaam te worden?

Een uitvraag (geen prijsvraag)

De Zeeuwse Vernieuwers Challenge is een uitnodiging aan ALLE Zeeuwse middenstanders en cultuurprofessionals om samen voorstellen in te dienen die beantwoorden aan de doelstelling van Creative City Boost: samenwerking tussen middenstanders en cultuurprofessionals + verlevendiging van de binnenstad + verduurzaming van de binnenstad + online event-onderdelen zijn een pre.

Op 8 december zullen de details worden gepubliceerd. Tot eind januari 2023 kun je indienen. In februari 2023 worden twee projecten geselecteerd, door een gemengde selectiecommissie en jury, die zullen met logistieke en financiële steun (2x € 35.000) worden uitgevoerd.

Voorstel indienen

Heb je een goed voorstel?
Let op de publicatie in december, dien je plan straks in en ding mee naar de ondersteuning voor de uitvoering. Ga op zoek naar partners voor je team. Doe mee met de Creative City Boost activiteiten voor contacten en inspiratie. Neem contact op met Christiaan Weiler via cweiler@cbkzeeland.nl.

Lees verder in deze flyer...

CCB

Meer weten over Creative City Boost?

Klik hier!