Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Creative City Boost

Stadssafari Goes

Brainstormen tijdens de CCB-stadssafari in Goes

Cultuur en MKB
Hoe vergroten we de levendigheid en de sfeer in de Zeeuwse binnensteden? Hoe kunnen we die openbare ruimte zo inrichten dat de bewoners en de bezoekers zich er goed voelen; dat ze er willen verblijven en langer willen blijven? De culturele sector en het midden- en kleinbedrijf (mkb) spelen daarbij een belangrijke rol! Hoe kunnen we dit versterken, beter zichtbaar maken en hoe kunnen de cultuurprofessionals en het mkb elkaar versterken?

Talentteam
Na anderhalf jaar pandemie wil het project Creative City Boost nieuwe initiatieven en projecten initiëren met als doel het versterken van de culturele sector en het vitaliseren van de binnensteden. Dit kan als de kunst- en cultuursector en het mkb de handen in een staan. Als vaste bemanning voor de voortgang vormt Creative City Boost een Talentteam bestaande uit een aantal recent afgestudeerde creatieven uit diverse sectoren. Zij zullen onderzoek doen, verslag leggen en concepten ontwikkelen, waarbij het ondernemend vermogen van de mkb’ers zal worden gekoppeld aan de creativiteit en inventiviteit van de cultuurprofessionals.

CCB 1

Meer weten?
Wil je nog meer weten over het project Creative City Boost lees dan verder!

logo's ccb


Creative City Boost is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Europees Fonds Innovatieprogramma Zuid Nederland, het Rijk en de Provincie Zeeland. Deze OP-Zuid subsidie bedraagt € 625.000,- De totale projectkosten bedragen zo’n € 1.250.000,-

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over OP ZUID