Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

November, Maand van de Kunstuitleen 2021

November, Maand van de Kunstuitleen 2021

Lidnummer = Lotnummer

collage ku 11-11-2021

Ook dit jaar roepen wij de maand november uit tot ‘Maand van de Kunstuitleen’. De kunstuitlenen van Goes, Middelburg en Terneuzen nemen hier aan deel. We hebben weer een aantal leuke acties, waaronder onze inmiddels bekende ‘loterij’.

Lidnummer = Lotnummer
Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen lid wordt of een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele kunstcadeaus die verloot zullen worden. Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt hiervan persoonlijk bericht.

kunstuitlenen

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als u iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!
We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden en aanvullende maatregelen voor een veilig bezoek.

Verhuizing Kunstuitleen Walcheren

Kunstuitleen Walcheren moet helaas per 01-01-2022 de mooie ruimte in de Silo de verlaten. Daarom zal de uitleen in Middelburg vanaf 1 december wegens verhuizing tijdelijk gesloten zijn. We zullen de daarop volgende maand volop bezig zijn met het realiseren van een nieuwe locatie waar we u nog beter van dienst kunnen zijn. In maart 2022 kunt u Kunstuitleen Walcheren dan weer bezoeken. We houden u natuurlijk op de hoogte van de verhuizing en de feestelijke opening van de nieuwe locatie!

Op zaterdag 27 november is er een extra mogelijkheid om te komen wisselen in de Silo. Een afspraak maken is op die dag niet nodig. Medewerkers van de uitleen zullen tussen 10.00 uur en 16.00 uur aanwezig zijn om u persoonlijk te helpen en te adviseren.

cadeautip

Cadeautip

Zoekt u voor de feestmaand nog een cadeau dat altijd past? Geef dan eens een kunstkadobon! Te besteden bij alle Zeeuwse kunstuitenen en te gebruiken om kunst te kopen of te lenen. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden via info@cbkzeeland.nl  of telefonisch 0118-611443.