Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Sabine Beckmann

'ZEELICHT' Sabine Beckmann 

Van 25 juni t/m 25 september 2016 is de expositie van Sabine Beckmann te bezichtigen in het Polderhuis in Westkapelle.

Opening 1 juli om 15.30 uur door Kathrin Ginsberg, directeur CBK Zeeland

HARTELIJK WELKOM! Zuidstraat 154-156 4361 EA  Westkapelle

Sabine Beckmann

Sabine Beckmann

CBK Zeeland brengt in 2016 drie kunstenaars naar Westkapelle. Van maart tot juni 2016 was de expositie van Nanda Runge te bezichtigen. Van 25 juni tot en met 25 september 2016 ontvangen we Sabine Beckmann. Sabine is Duitse van origine maar woont en werkt al vele jaren op Walcheren. Beckmann laat ons zien hoe de werkelijkheid niet de werkelijkheid is die we verwachten.
Van begin oktober tot en met december 2016 komt Morcky. Hij is een Italiaans collagekunstenaar, werkt met veel verschillende materialen en ook driedimensionaal.

Elke kunstenaar zet zichzelf in het zonnetje door een wandgrote afbeelding te maken op de (rol)wanden in het Museumcafé, geïnspireerd op de vuurtoren en zijn omgeving. Op de overige wanden komen andere werken van de kunstenaar te hangen. Deze zijn te koop. Eventuele voorbereidende schetsen en foto’s van het productieproces zullen op een groot scherm getoond worden. Zowel tijdens de werkzaamheden als tijdens de expositie kan iedereen het project in de ontmoetingsruimte bezichtigen.

Zeelicht 2

Lees hier de volledige flyer