Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

November, maand van de Kunstuitleen 2020

MVDK 2020 - 2

November, maand van de Kunstuitleen

Dit jaar is alles anders! Door de huidige omstandigheden hebben wij moeten besluiten om in 2020 geen feestelijke Dag van de Kunstuitleen te organiseren. Maar juist in deze tijd is het genieten van een mooi kunstwerk in uw eigen omgeving belangrijker dan ooit! Zeker nu we vaker thuis blijven en meer vanuit huis werken. Kunst geeft ruimte voor inspiratie, bezinning, verwondering en hoop op betere tijden. We roepen de maand november daarom uit tot ‘Maand van de Kunstuitleen’.

MVDK 2020

Lidnummer = Lotnummer
Voor trouwe en nieuwe leden hebben we een leuke actie. Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele, authentiek Zeeuwse cadeaupakketten die verloot zullen worden. Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt persoonlijk bericht.

leef je uit

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld en dingen mee naar het cadeaupakket.
We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden en aanvullende maatregelen voor een veilig bezoek.

Digitale catalogus

Tip: Op onze vernieuwde digitale catalogus is een deel van de collectie te zien en direct te reserveren.

Klik hier om de catalogus gelijk te openen!