Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Jaarverslag 2017 CBK Zeeland

Het jaarverslag 2017 is gereed!

Jaarverslag 2017
Het jaarverslag geeft u een beeld van de vele en diverse activiteiten die CBK Zeeland initieert, organiseert of ondersteunt. De intensieve voorbereidingen en planning van de voorafgaande periode hebben geleid tot een geslaagd jaar. Naast de terugkerende programmapunten kende 2017 een absoluut hoogtepunt, namelijk de kunstmanifestatie Façade 2017.

Lees hier de digitale versie van het jaarverslag 2017

JV 2017

Daniël van der Meulen
Evenals voorafgaande jaren hebben wij een Zeeuwse vormgever/kunstenaar gevraagd om tekst en beeld om te zetten in een onderscheidend product. Dit keer heeft Daniël van der Meulen, een van de deelnemers van Zeeuwse Lichting 2017, de uitdaging opgepakt en het jaarverslag geheel naar eigen inzicht vormgegeven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en wij hopen dat hij nog vele opdrachten krijgt en ons steeds weer verrast.

Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur
Vanuit de beeldende kunst, vormgeving en architectuur hebben we niet alleen aandacht gevraagd voor deze sectoren maar ook zichtbaar gemaakt dat deze een belangrijke stimulerende invloed hebben op andere sectoren zoals de economie, recreatie en het sociaal maatschappelijk domein. Dit is alleen mogelijk in samenwerking met diverse partners. De steun als relatie van CBK Zeeland is daarbij van groot belang en waarderen wij zeer.

JV 2017 Architectuur

Pagina 47 uit het jaarverslag

Lees alles over de projecten Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur in het jaarverslag!

EDUCATIE

De waarde van kunst voor kinderen
Daarnaast wil de KKW de waarde van kunst onder de aandacht brengen. Ieder jaar wordt een bekende kunstenaar gevraagd een kunstwerk in oplage speciaal voor de Kinderkunstweek te maken. 

JV 2017 Educatie

Pagina 78 uit het jaarverslag

Lees verder in het jaarverslag!