Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

November, maand van de kunstuitleen 2023

In november zit de K in de maand 

Terug naar Archief

Kunst lenen, kunst kopen of een kunstkadobon geven; het kan allemaal bij Kunstuitleen Zeeland.

Kiezen voor een abonnement op onze kunstuitleen is kiezen voor een lokale organisatie. Bovendien geniet je zo op een betaalbare en duurzame manier van originele kunst. Een goede keuze dus!

In de Maand van de Kunstuitleen zetten we onze Zeeuwse kunstuitlenen eens even extra in het herfstzonnetje. Trouwe én nieuwe leden kunnen echter ook rekenen op een blijk van waardering.

Voor iedere lener is er een leuke give-away en staat de koffie en thee klaar!

het leven is een feestje

Het leven is een feestje maar...

Acties

Ook dit jaar zijn er weer een aantal leuke acties voor trouwe en nieuwe leden:

Lidnummer = Lotnummer

Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen lid wordt of een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele kunstkadobonnen die verloot zullen worden. De bon kan worden ingezet voor het huidige abonnement of u kunt met de bon iemand anders verrassen.

Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt hiervan persoonlijk bericht.

De kunstuitleen is extra open op zaterdag 4-11-18 en 25 november en op zo. 5 november van 13.00 tot 17.00 uur.

Verburgh en Brugmans

werk van Henriëtte Verburgh en Jorien Brugmans, te leen bij de Kunstuitleen

Korting op uw aankoop
Heeft u als lid van de uitleen plannen om een kunstwerk aan te kopen? Bijvoorbeeld het werk dat nu aan de muur hangt en waar u liever geen afstand van wilt doen? Of wilt u misschien uw spaartegoed verzilveren? Als u in de maand november een aankoop doet dan kunt u profiteren van 10% korting op de verkoopprijs. _______________________________________________________________

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als u iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!

We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden.

Kado met een grote K 2

Kadobon met een grote K

Zoekt u voor de komende feestmaand nog een cadeau dat altijd past? Geef dan eens een kunstkadobon! Te besteden bij alle Zeeuwse kunstuitlenen en te gebruiken om kunst te kopen of te lenen. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden via info@cbkzeeland.nl of telefonisch 0118-611443. Ook via de webshop is er een kunstkadobon te bestellen met een waarde van € 50,- of € 100,- 

KU logo rood