Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Kunstuitleen De Bevelanden

Locatie en openingstijden

Kunstuitleen De Bevelanden
Westwal 45
4461 CM  GOES
0113-233729 
Email kunstuitleen: kunstuitleendebevelanden@kpnmail.nl
website: www.kunstingoes.nl

Openingstijden:
woensdag t/m vrijdag van 13u00 tot 17u00.
zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur
per 1-1-2018 zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

PA v.d.Kreeke
PeterAnthonie v.d. Kreeke


Zoekt u een origineel kunstwerk voor bij u thuis of in uw bedrijf? Bij de Kunstuitleen de Bevelanden bent u aan het juiste adres. Werken in allerlei stijlen en disciplines zijn tegen aantrekkelijke tarieven te leen. Een groot deel van de collectie is ook te koop.

U wordt lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en u kunt direct een kunstwerk uitkiezen en mee naar huis nemen.

Wanneer u lid wordt heeft u ruime keuze uit schilderijen, foto's, zeefdrukken, etsen en ruimtelijk werk.
Ook voor een origineel cadeau abonnement kunt U bij ons vrijblijvend meer informatie krijgen of neem een kijkje in onze Art Shop voor leuke design gadgets.

Transport
Met ingang van 1 juli 2011 heeft Kunstuitleen de Bevelanden een bezorgdienst.
Als u niet de beschikking heeft over een auto of u heeft niet genoeg tijd, kan het lastig zijn om een kunstwerk op te halen of terug te brengen. De Kunstuitleen vervult hiermee een wens van vele abonnees.
U zoekt op uw gemak een kunstwerk uit, en wij zorgen vervolgens voor het vervoer vice versa!
Elk kunstwerk kan (ongeacht het formaat) voor een vaste ritprijs vergoeding op afspraak thuisbezorgd en opgehaald worden.
Klik hier voor de tarieven.

KU de Bevelanden binnen 2017

Digitale catalogus

Hier kunt u de collectie digitaal bekijken en zoeken op techniek, kunstenaar, etc. Klik hier om de catalogus te bekijken.

Voor scholen bieden wij een educatief programma ´Kunstbeschouwing´, waarvoor u kunt intekenen via het loket kunst- en cultuur educatie Zeeuwse Muziekschool.

Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden!

_______________________________________________________________________

Expositie

De beeldend kunstenaar Judy Hooymeyer exposeert van 19 mei t/m 23 juni 2018 “De 4 elementen”, creaties/installaties van voornamelijk wol en vilt, in depositiegalerij van Kunstuitleen de Bevelanden aan de Westwal 45, te Goes.

Judy is afgestudeerd Orthopedagoog, Socioloog en Filosoof en al meer dan 35 jaar werkzaam als docent, coach en consulent. Ze heeft de kunstopleiding DFA in Friesland afgerond en kreeg les van internationaal bekende textiel- en vilt kunstenaars.

Met haar nu tentoongestelde werk, wil zij de overeenkomst duiden met de stelling van de Boeddha dat de fysieke wereld bestaat uit de basis elementen water, aarde, lucht en vuur. Thema is de relatie tussen mens en natuur. Uit de gebruikte puur natuurlijke materialen, voornamelijk afkomstig uit Zeeland, ontstaat een object waarvan de elementen bepalend zijn. Ze zijn aan verandering onderhevig: niet van jezelf of van een ander.
“De 4 elementen” worden door haar uitvergroot of geabstraheerd. Het is wat de toeschouwer ziet, ervaart en ondergaat.

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 19 mei a.s. om 15.00 uur door
Ir. Saskia Duives-Cahuzak, voorzitter vakgroep Schapenhouderij LTO Nederland en voorzitter coöperatie WoolsofHolland. “Schapen en wol horen bij Nederland”

De opening wordt muzikaal omlijst door het fluit en gitaar duo Trudy Gunst en Julia Bognar.
U bent van harte welkom!

Zie ook www.kunstingoes.nl