Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Jaarverslag CBK Zeeland 2020

bezorgd png

Bezorgd is het kernbegrip van dit kroonjaar. We zijn bezorgd voor onze naasten, voor de directe omgeving, voor de kunstenaars, makers en onze relaties. Aan het begin wisten we nog niet wat we nu weten en ook weten we nu nog niet wat er allemaal gaat komen.

Kathrin Ginsberg,
directeur/bestuurder CBK Zeeland

Lees verder in het jaarverslag!

bezorgd p of d


Dit jaar heeft Vos Broekema het jaarverslag geheel naar eigen inzicht vormgegeven. Vos is vormgever en productdesigner en werkt onder de naam VOORNAAM VOS. Hij is dit jaar eveneens betrokken bij ons project Saefthinge 2021, waar hij samen met drie andere kunstenaars/ontwerpers onderzoek doet naar de mogelijkheden in dit bijzondere grenspark.

Liever een papieren versie van het jaarverslag?

Mail naar info@cbkzeeland.nl en wij bezorgen u graag een exemplaar.

Op deze pagina ziet u enkele fragmenten uit het jaarverslag.

bezorgd-BK&V


Kunstbezorgd.nl
Om de kunstenaars in de coronatijd te helpen zichtbaar te zijn en inkomsten te generere is de online kunstverkoop begonnen.De webshop werd aangepast voor deze nieuwe activiteit en de belangstelling onder de kunstenaars werd gepolst.

Lees verder in het jaarverslag!

bezorgd - A


Dag van de Architectuur / Zeeuwse Architectuurprijs 2020

De Dag van de Architectuur is ingevuld met een compacte organisatie van de Zeeuwse Architectuurprijs in nauwe samenwerking met de PZC (Jan van Damme). In de weken voorafgaande aan de Dag van de Architectuur kan via de site van de PZC gestemd worden op het mooiste gebouw/project dat gerealiseerd is in 2019.

Lees verder in het jaarverslag!

bezorgd - kio


KunstinZeeland.nl / Kunst buiten

De kunst in openbare ruimte in Zeeland wordt zover mogelijk zichtbaar gemaakt op de website kunstinzeeland.nl Hier zijn naast een overzicht van tentoonstellingenin zeeland ook de kunstwerken in de openbare ruimte te vinden.

Lees verder in het jaarverslag!

bezorgd-bedrijf

...en toen lag alles stil! De impact van het coronavirus op de bedrijven is groot geweest. En dat heeft ook z'n weerslag op de bedrijfsexposities. Collectie worden verlengd en wisselingen worden tot nader order uitgesteld.

Lees verder in het jaarverslag!