Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Fotografie Workshop met Anda van Riet

Terug naar Archief

Plaats: CBK Zeeland, Balans 17, Middelburg
Datum: Zaterdag 8 december van 10.15 - 17.00 uur (inloop 10.00 uur)
Aanmelden vóór 3 december via info@cbkzeeland.nl of telefonisch 0118-611443 = VOLGEBOEKT!
Kosten € 15,- inclusief lunch

De workshop

De start is om 10.15 uur in de expositie ruimte van CBK Zeeland met een inleiding tot de workshop door Anda van Riet.
Zij formuleert daarna de opdracht waarmee de deelnemers aan de slag gaan. De deelnemers gaan rond 11:00 uur Middelburg in om de opdracht uit te werken en komen om 13.30 uur terug naar CBK Zeeland. Daar worden bestanden van drie - door de deelnemer zelf geselecteerde – foto’s gedownload en is er een lunch. Na de lunch, worden de geselecteerde foto’s gezamenlijk besproken.

Om 16:30 uur sluiten we de middag af met een drankje. Resultaten van de workshop zullen geplaatst worden op onze website en op de CBK Facebook-pagina.

Anda van Riet - crisis

foto's Anda van Riet uit het project Crisis  'Tweede leven voor huisraad'

Apparatuur

Naast digitale fotoapparatuur (indien mogelijk ook statief) vragen wij u een laptop mee te nemen voor het eenvoudig bewerken van de foto’s en het plaatsen van geselecteerde foto’s op een USB stick. Tijdens het fotograferen kunnen materialen bij CBK Zeeland worden achtergelaten. CBK Zeeland is verder die dag niet open voor bezoekers en medewerkers van CBK Zeeland zijn steeds aanwezig.

Betaling

De kosten voor deze dag bedragen € 15,-  inclusief lunch en drankjes tijdens en na het middagprogramma. Graag dit bedrag op 8 december bij binnenkomst contant en gepast betalen (pinnen is niet mogelijk).

Vervoer

Fietsen kunnen geparkeerd worden op het eigen terrein van CBK Zeeland. Auto’s kunnen het best in een parkeergarage worden geplaatst. Lees verder...

Aanmelden - Volgeboekt!

Het aantal plaatsen is beperkt. Graag z.s.m. aanmelden maar in ieder geval vóór 3 december 2018 via info@cbkzeeland.nl of telefonisch 0118-611443.