Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

DE SPOTPRENT

Terug naar Archief

CBK Zeeland toont de nieuwe serie posters voor het poppodium van Middelburg.

Opening 6 mei om 15:00 uur door Aschwin van den Abeele, directeur De Spot, Kathrin Ginsberg, directeur CBK Zeeland en Lineke Broos van De Spot.
Muziek van Max en Maten

Locatie: Balans 17, 4331 BL  Middelburg.

Marieke van der Perk 3

posters van Marieke van der Perk gemaakt voor november 2017

10 jaar De Spot

In het kader van het tienjarig bestaan van poppodium De Spot in Middelburg gaat CBK Zeeland samen met De Spot op zoek naar creatievelingen die de maandagenda van het poppodium vorm willen geven.
Van zondag 6 mei t/m vrijdag 15 juni toont CBK Zeeland de nieuwe serie posters van de afgelopen maanden en de voorstellen voor de komende twee jaar. De inzendingen komen van:

Ena Marie van Bockel Rivera, Tineke Boer, Vos Broekema, Niels Davidse, Tim van Eenennaam, Jop Gillissen, Jens Ingelse, Marjolein Innemee, Marvin Janse, Susanne de Kraker, Petar Kruit, Vincent van Leeuwen, Janice Maria Mancini Ys, Niels Meijaard, Marek Michnowicz, Marieke van der Perk, Sven van Santen, Ben Seelt, Dimitri Sponselee, Frank Stok, Maartje Trimpe Burger, Menno Vink, Nathan de Visser, Christina de Vos, Ricardo Wood.

logo de spotprent
logo de spotprent

Opening met muziek

Op zondag 6 mei om 15:00 uur wordt de tentoonstelling bij CBK Zeeland geopend door Aschwin van den Abeele, directeur De Spot en Kathrin Ginsberg, directeur CBK Zeeland en ingeleid door Lineke Broos van De Spot. Vanzelfsprekend is er ook muziek: Max en Maten.

HARTELIJK WELKOM!