Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Nationale Kunstinruildag

Nationale Kunstinruildag op zaterdag 5 november 2016

kunstinruildag

Nu al een dag om in te lijsten

Houd zaterdag 5 november vrij in je agenda, want dan vindt de Nationale Kunstinruildag plaats. Dit is dé dag voor iedereen die van kunst houdt. Lever op deze dag je oude decoratie in en leen een jaar lang echte kunst voor de helft van het gebruikelijke tarief.
Een kunststof Boeddhabeeld, pluchen fotolijst of verkleurd schilderij? Het mag echt van alles zijn. Lees er meer over op de website van de Nationale Kunstinruildag. 
Deze actie geldt in Zeeland voor nieuwe en trouwe leden, alleen op deze dag en enkel voor het lenen van een kunstwerk (dus niet bij aankoop).

Kunstuitleen

Kunst lenen is een oer-Nederlands fenomeen. Dat is ook niet gek, want wij hebben een neus voor slimmigheidjes. De Kunstuitleen is zo’n gewiekste buitenkans. Je kunt er echte kunst lenen bij 32 vestigingen in 28 steden in Nederland. Dat wil zeggen: mooie, originele werken voor een fraaie prijs. Kunst alleen voor de elite? Welnee! De Kunstuitleen is er juist om kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Ruil zo vaak en leen zo lang als je wilt. Haal de sleur uit je interieur. Geef je huiskamer of kantoor keer op keer een metamorfose. Zo blijft je ruimte inspirerend.

hoe hangt-ie?

Programma zaterdag 5 november:

Kunstuitleen Terneuzen

  • Om 12:00 uur openingsactie: wethouder Frank Deij doet mee aan de Nationale Kunstinruilactie.
  • Kleintje Kunst met Grote Namen.
    Altijd al willen beginnen met je eigen kunstcollectie of gewoon op zoek naar een uniek kunstcadeau? Sla nu je slag bij onze jaarlijks terugkerende verkoopexpositie. Voor een bedrag tussen de 15 en 400 euro kom je dit jaar in het bezit van een eigenzinnig en inspirerend kunstwerk van een hedendaagse kunstenaar. Wees er snel bij!
  • Voor de kleintjes zijn er diverse activiteiten zoals bouwen aan een kunstwerk en schminken.

Open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kunstuitleen Hulst
Kunstuitleen Hulst is geopend van 10.00 tot 12.30 uur en Margot de Coninck ontvangt u van harte.

Kunstuitleen de Bevelanden
Kunstuitleen de Bevelanden te Goes wordt verbouwd en speciaal voor deze dag staan zij met een selectie uit de collectie in de foyer van het theater de Mythe in Goes van 11.00 tot 17.00 uur

Kunstuitleen Walcheren
De prachtige nieuwe locatie in de voormalige silo aan de Kleverskerkseweg 49 in Middelburg is zaterdag 5 november speciaal open van 11.00 tot 17.00 uur.

Nieuwe en trouwe leden zijn van harte welkom bij alle Kunstuitlenen in Zeeland om kunst te komen lenen en te profiteren van een jaar lang 50% korting! 

Entree is gratis en de koffie staat bij alle vier de uitlenen klaar!