Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Lezing- debat 11 juli 2022

CREATIVE CITY BOOST - aanvulling

Op het laatste moment voor u geregeld:

Extra mogelijkheid om de lezing, het debat bij te wonen.

klik hier en u bent er via 'teams' online bij!

_______________________________________________________________

LEZING - DEBAT

11 juli 2022 - 19:00 - 21:00 uur
Bibliotheek van Zeeland - Kousteensedijk 7, Middelburg

HARTELIJK WELKOM!

_______________________________________________________________

logo's ccb

VOOR LEVENDIGE ZEEUWSE STEDEN

Hoe geven we alle bewoners, bezoekers en klanten een gastvrije binnenstad zonder onderscheid van geslacht, kleur of portemonnee?

De duurzame binnenstad van de toekomst is zorgeloos toegankelijk voor een grote diverse groep bewoners, bezoekers en klanten, zonder onderscheid van geslacht, kleur of portemonnee. Als iedereen in die stad vrij is, is iedereen ook een beetje onvrij. Met cultuur historisch en geo politiek perspectief is dat nog niet zo eenvoudig, maar nieuw inzicht geeft nieuwe oplossingen - welke oplossingen dan?

lezing 11-7

De sprekers

Creative City Boost

Het EU project Creative City Boost voert een activiteitenprogramma uit dat creatieve professionals en middenstanders stimuleert om samen een waardevol aanbod te maken dat de Zeeuwse samenleving verduurzaamt. De beoogde verduurzaming is economisch, ecologisch en sociaal, en het aanbod presenteert zich zowel in de fysieke binnenstad als online met name sinds de pandemie. Om deze samenhangende cluster van doelstellingen beter te begrijpen, zullen we de onderwerpen afzonderlijk bespreken.
Deze debatsessie heeft daarom een speciale focus op sociale duurzaamheid- veiligheid in de openbare ruimte- en stelt de volgende vraag:

Hoe geven we alle bewoners, bezoekers en klanten een gastvrije binnenstad, zonder onderscheid van geslacht, kleur of portemonnee?

Lees meer op Creative City Boost

Facade 2022

Façade 2022

Lees meer over de sprekers Raul Balai en Warre Mulder op Façade 2022!