Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Informatie voor kunstenaars

Inschrijven bij CBK Zeeland

Wie kan zich inschrijven?

Inschrijven bij CBK Zeeland is mogelijk voor professionele beeldend kunstenaars woonachtig en werkend in Zeeland. Alle aanvragen zullen op verschillende componenten op professionaliteit worden getoetst. Tweemaal per jaar bepaalt een onafhankelijke commissie aan de hand van een landelijk opgesteld puntensysteem welke inschrijvingen worden toegelaten.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen met het verzoek om ingeschreven te worden bij CBK Zeeland. Uw volledige naam en adres is voldoende. Nadat wij uw voorlopige inschrijving hebben verwerkt ontvangt u de inlogcodes.

Vervolgens kunt u met de ontvangen codes uw gegevens invullen via het online kunstenaarsformulier. Om tot een weloverwogen advies te komen heeft de commissie gegevens en uitgebreide documentatie (veertien dagen voor de bijeenkomst van de beoordelingscommissie) van u nodig. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Kunstenaar 4.0 7-11-2019

Pas afgestudeerd?
Beeldende kunstenaars die korter dan drie jaar geleden zijn afgestudeerd aan een erkende Nederlandse kunstacademie in een autonome richting kunnen met hun diploma en een ingevuld online kunstenaarsformulier voorlopig worden ingeschreven voor een periode van drie jaar vanaf hun afstudeerdatum. Daarna worden zij beoordeeld op hun beroepsmatigheid.
_______________________________________________________________________________

Waarom inschrijven?
Kunstenaars die bij CBK Zeeland zijn ingeschreven, krijgen een eigen pagina op deze website om hun werk te presenteren. 
Lees verder...

Binnenstebuiten

'Binnenstebuiten' 2020 met 16 Zeeuwse kunstenaars