Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Stem mee voor het mooiste gebouw!

Reminder

Uitreiking Zeeuwse Architectuur Prijs 2022

Terug naar archief

Graag nodigen wij u uit om bij de uitreiking van de Zeeuwse Architectuur Prijs 2022 aanwezig te zijn op vrijdag 17 juni om 17.00 uur.

_______________________________________________________________

Wat is het mooiste nieuwe bouwwerk van Zeeland? Stem mee!

Wat is het mooiste of beste gebouw, stedelijk project of interieurontwerp dat het afgelopen jaar in Zeeland is uitgevoerd? In de aanloop naar de Dag van de Architectuur in juni is de keuze aan u.

In totaal werden 21 projecten die in 2021 werden uitgevoerd, ingestuurd naar CBK Zeeland en het Zeeuws Architectuurplatform. Een vakjury heeft vijf bouwwerken genomineerd voor de titel Mooiste Bouwwerk van Zeeland. Deze vijf projecten worden in aanloop naar de Dag van de Architectuur in de PZC uitgelicht.

De uitreiking van de prijs van de vakjury en van de publieksjury zal plaatsvinden op vrijdag 17 juni om 17.00 uur bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg.

U bent van harte welkom!

i.v.m. de organisatie graag aanmelden voor 15 juni 2022 via info@cbkzeeland.nl

ZAP 2022 - shortlist

Albert Heijn, Tref / Bethlehemplein / Duinvila V / Nye-uus / Aria Fase K

Vijf geselecteerde projecten door de vakjury

logo mooiste gebouw klein

PZC Publieksprijs

Daarnaast dingen alle 21 bouwprojecten mee naar de PZC-Publieksprijs. Van vrijdag 20 mei tot donderdag 16 juni kunt u hieronder stemmen op uw favoriete gebouw of project. U mag één keer stemmen, maar u kunt natuurlijk ook al uw vrienden, familieleden en kennissen vragen, een stem uit te brengen.

STEM HIER!

Lees meer over de Zeeuwse Architectuur Prijs!

Expositie

De 21 inzendingen voor de Zeeuwse Architectuurprijs 2022 zijn vanaf 12 mei t/m 17 juni te bezichtigen bij CBK Zeeland, Balans 17 te Middelburg.