Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Bedrijfsexposities

Kunst in uw bedrijf


Kunst levert een positieve bijdrage aan het imago en de professionaliteit van uw bedrijf. Kunst stimuleert de creativiteit en zorgt ervoor dat uw medewerkers de werkomgeving positief waarderen. CBK Zeeland Bedrijfsexposities heeft ruim 30 jaar ervaring met het adviseren en inrichten van zowel grote als kleine bedrijven. Deskundigheid en een persoonlijk contact met zowel bedrijven als kunstenaars staan hierbij voorop.

Met hedendaagse kunst van Zeeuwse bodem in uw bedrijf draagt u actief bij aan het culturele klimaat in Zeeland, en daarmee aan de kwaliteit van de Zeeuwse werk- en leefomgeving.

werk van Henriëtte Verburgh

Werk van Henriëtte Verburgh bij Gemeente Schouwen-Duiveland


SERVICE EN WERKWIJZE
Wij staan voor deskundige service en kwaliteit. Wanneer u besluit tot het huren van kunst inventariseert onze kunstadviseur de architectuur, het interieur, de verschillende werkruimtes, de kleuren en de bedrijfsactiviteit van uw organisatie en stelt zij een passende kunstcollectie samen. Uw wensen op kunstgebied staan hierbij voorop. Onze medewerker verzorgt vervolgens de inrichting van uw bedrijfsexpositie. Bij de tentoonstelling ontvangt u informatie over de geëxposeerde kunstenaars en hun werk.

Als aanvulling op uw bedrijfsexpositie kunnen wij in overleg kunstlezingen, workshops, creatieve insteken op teambuildingsdagen of uw overige wensen op dit vlak realiseren. Ook kunt u ons inschakelen voor advies en bemiddeling bij kunstopdrachten in uw bedrijf.


DE KUNSTWERKEN
Wij bieden een gevarieerd en breed aanbod van hedendaagse kunst: van kleurrijk tot ingetogen, van abstract tot figuratief, van schilderijen tot druktechnieken, fotografie en beeldhouwwerken. De veelal Zeeuwse kunstenaars met wie wij samenwerken staan voor kwaliteit en professionaliteit. Het merendeel van de kunstwerken van uw bedrijfsexpositie komen rechtstreeks uit de ateliers van de kunstenaars.

TARIEVEN EN VOORWAARDEN
Per jaar kiest u voor een nieuwe bedrijfsexpositie van minstens tien kunstwerken, of verlengt u de huidige. De kosten zijn € 11,- per kunstwerk per maand. U betaalt een eenmalig inschrijfgeld van  € 25,- Wij verzorgen jaarlijks de gehele inrichting voor u, inclusief informatie over de tentoongestelde kunstenaars en hun werk. De bijdrage voor transport en inrichting bedraagt
€ 150,- per inrichting/wisseling. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Wanneer u geen afstand kunt doen van een kunstwerk, is aankoop vrijwel altijd mogelijk.


VERZEKERING
Alle kunstwerken zijn door ons verzekerd. Slechts bij eventuele glasschade betaalt u € 50,- aan eigen risico en bij overige schade's is het eigen risico € 125,- 

werk van Betsy de Jonge bij Gemeente Veere

werk van Betsy de Jonge in de hal van Gemeentehuis Veere


CONTACT
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend, vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met coördinator Bedrijfsexposities op 0118-611443 of per e-mail: bedrijfsexposities@cbkzeeland.nl