Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Bedrijfsexposities

"Pas als het kunst is, is het echt"- Jan Wolkers

Kunst in uw bedrijf

Originele kunstwerken maken van uw organisatie of bedrijf een aangename plek om te werken, te vergaderen en bezoekers te ontvangen. Kunst motiveert, inspireert en zorgt ervoor dat medewerkers de werkomgeving positief waarderen. CBK Zeeland Bedrijfsexposities heeft ruim 30 jaar ervaring met het adviseren en inrichten van grote en kleine bedrijven. Deskundigheid, advies op maat, kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Madeleine Metsaars bij Erco Lighting

Madeleine Metsaars bij Erco Lighting

Service en werkwijze

Heeft u besloten om kunst te gaan huren, dan inventariseert onze kunstadviseur samen met u het interieur, de verschillende ruimtes en de bedrijfsactiviteit van uw organisatie. Vervolgens stellen wij een kunstcollectie op maat samen. Uw wensen en voorkeuren zijn immers net zo uniek als onze kunst! Samen plannen we een datum en verzorgen wij de inrichting van de bedrijfsexpositie.

De kunstwerken

Wij bieden een gevarieerde collectie van hedendaagse kunst. U heeft de keuze uit originele schilderijen, fotografie en objecten. De veelal Zeeuwse kunstenaars met wie wij samenwerken staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. Met de keuze voor kunst van Zeeuwse bodem draagt u actief bij aan het culturele klimaat en daarmee ook aan de kwaliteit van de werk- en leefomgeving in Zeeland.

De voordelen van kunst in uw bedrijf

Kunst stimuleert de creativiteit, geeft een positieve uitstraling en versterkt de identiteit van uw bedrijf. Kunstwerken hangen niet voor niets vaak op representatieve plekken. Denk aan de receptie, de vergaderruimte of de kantoren. Met het lenen van kunst steunt u niet alleen kunstenaars, het past ook in de huidige tendens van delen in plaats van bezitten. Kunst lenen is betaalbaar en bovendien fiscaal aftrekbaar.

Bob Pingen bij Erco Lighting

Bob Pingen bij Erco Lighting

Erco

Arjan van Arendonk bij Erco Lighting

Tarieven en voorwaarden

De kosten voor een bedrijfsexpositie bedragen € 11,- per kunstwerk per maand (bij afname van 10 kunstwerken). U betaalt daarnaast een eenmalig inschrijfgeld van € 25,-. Wij verzorgen jaarlijks de gehele inrichting voor u, inclusief informatie over de kunstenaars. De bijdrage in de inrichtings- en transportkosten is € 150,- per keer. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Verzekering
Alle kunstwerken zijn door ons verzekerd. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt bij glas- en lijstschade € 50,- en bij overige schades aan het kunstwerk € 125,-.

Aanvullende service
Mochten ruimtes nog niet voorzien zijn van rails of een ander ophangsysteem, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. De kosten voor het installeren bedragen € 55,- per uur, exclusief materiaal en BTW.

Bianca Runge bij Heykon B.V.

Bianca Runge bij Heykon B.V.

werk van Onno

Onno Jongewaard in Gemeentehuis Domburg

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met onze coördinator Bedrijfsexposities Sanneke van Baar op 0118-611443 of per e-mail: bedrijfsexposities@cbkzeeland.nl

Janneke Rottier bij huisartsenpraktijk de Dolfijn

Janneke Rottier bij huisartsenpraktijk de Dolfijn