Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Zo iets als iets

CBK Zeeland toont vanaf zondag 4 ­oktober ­t/m ­vrijdag­ 20­ november ­nieuw en vertrouwd werk van Loek Grootjans en Teun Welten.

De ­opening ­door ­schrijver ­Alex­ de­ Vries vindt­ plaats­ op zondag­ 4­ oktober­ om 15:00 uur. U bent van harte welkom.
Meld u aan via info@cbkzeeland.nl in verband met de coronamaatregelen. 

Zoiets als iets

Loek Grootjans & Teun Welten

Welten exposeerde in de succesvolle tentoonstelling ‘Distortion’ die Loek Grootjans in 2018 in de Willem II Fabriek in ’s‑ Hertogenbosch organiseerde. Zijn deelname aan die tentoonstelling was voor Loek Grootjans aanleiding om hem uit te nodigen voor deze duopresentatie.
Loek Grootjans benadert kunst als een forensisch onderzoeker en toont zijn ondervindingen aan de hand van stof, puin, en as. Teun Welten toont nieuw werk waarbij hij zich verwondert over het begrijpelijke en het functionele. Beide kunstenaars bevragen het vanzelfsprekende en geven dit een nieuwe identiteit.

kunstenaar 4.0 - zwart
kunstenaar 4.0 - zwart

Kunstenaar 4.0

In­ het ­kader­ van ­kunstenaar 4.0­ vindt ­op woensdag 14 oktober een kunstenaarsgesprek plaats onder leiding van Philippe van Cauteren, artistiek directeur SMAK. Hierover volgt nog nadere informatie op cbkzeeland.nl en via de nieuwsbrief.