Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Zoiets als iets

 

ZOIETS ALS IETS (verlengd t/m 30 december 2020)

Terug naar Archief
Zoiets als iets


CBK Zeeland toont vanaf zondag 4 ­oktober ­t/m ­woensdag 30 december ­2020 nieuw en vertrouwd werk van Loek Grootjans en Teun Welten.

De ­opening vindt­ plaats­ op zondag­ 4­ oktober­ om 15:00 uur. Tijdens de opening zal er een publicatie worden gepresenteerd met teksten over het werk van Loek en Teun door schrijver Alex de Vries.

U bent van harte welkom. (VOLGEBOEKT)
Meld u aan via info@cbkzeeland.nl 
In verband met de coronamaatregelen kunnen wij maximaal 25 personen verwelkomen.

Loek Grootjans en Teun Welten

werk van Loek Grootjans en Teun Welten

Loek Grootjans & Teun Welten

Teun Welten exposeerde in de succesvolle tentoonstelling ‘Distortion’ die Loek Grootjans in 2018 in de Willem II Fabriek in ’s‑ Hertogenbosch organiseerde. Zijn deelname aan die tentoonstelling was voor Loek Grootjans aanleiding om hem uit te nodigen voor deze duopresentatie.
Loek Grootjans benadert kunst als een forensisch onderzoeker en toont zijn ondervindingen aan de hand van stof, puin en as. Teun Welten toont nieuw werk waarbij hij zich verwondert over het begrijpelijke en het functionele. Beide kunstenaars bevragen het vanzelfsprekende en geven dit een nieuwe identiteit.

kunstenaar 4.0 - zwart
kunstenaar 4.0 - zwart

Kunstenaar 4.0

In­ het ­kader­ van ­kunstenaar 4.0­ wordt opnieuw een datum gepland voor een kunstenaarsgesprek plaats onder leiding van Philippe van Cauteren, artistiek directeur SMAK.

Lees meer...