Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

We Hangen! - beste Zeeuwse poster 2009

Na een succesvolle lancering door CBK Zeeland in 2008 organiseert De Zeeuwse Bibliotheek dit jaar de derde editie van de zoektocht naar de beste Zeeuwse poster in samenwerking met CBK Zeeland en de PZC.
Zowel de jury- als de publieksprijs werd vorig jaar gewonnen door men@work uit Middelburg, met de poster voor Film by the Sea 2008.

Welke posters verschenen er het afgelopen jaar in Zeeland?
De Zeeuwse Bibliotheek roept iedereen op die in 2009 een poster ontworpen heeft en aan de onderstaande voorwaarden voldoet, om hun posters of affiches in te zenden.

Alle posters worden tentoongesteld van 2 maart t/m 24 april 2010 onder de inmiddels bekende titel: We hangen! in het Zeeuws Documentatiecentrum, dat al vanaf 1970 affiches uit de hele provincie verzamelt. De oudste affiches en aankondigingen zijn afkomstig uit het archief van drukkerij Altorffer, de Middelburgse stadsdrukkerij die van 1784 tot 1969 gevestigd was in de Korte Delft.

De PZC zal de digitale stemming voor de publieksprijs organiseren. Vanaf 2 maart kunt u hiervoor stemmen via de website van de PZC of middels een stemformulier bij de expositie in de Zeeuwse Bibliotheek. Een onafhankelijke vakjury zal uit alle inzendingen een winnaar kiezen.

meedoen

Stuur vóór 5 februari 2010 uw poster in tweevoud en met begeleidende documentatie aan:

Zeeuwse Bibliotheek
We hangen! 2009
M. Berghauser Pont
Postbus 8004
4330 EA Middelburg

De posters kunnen tijdens openingsuren ook afgegeven worden bij de klantenservice van de Zeeuwse Bibliotheek aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg.

voorwaarden

De poster is ontworpen door een vormgever die in Zeeland werkzaam is, of de poster is ontworpen ten behoeve van een bedrijf of instelling in Zeeland gevestigd;
De poster heeft een minimaal formaat van A3 en een maximaal formaat van A0;
De poster is geproduceerd in 2009 in een minimale oplage van 50 exemplaren;
Bij uw inzending dient u op 1 A4 duidelijk te vermelden: uw contactgegevens (s.v.p. ook e-mailadres), de naam van de opdrachtgever, de naam van de vormgever, de techniek, het formaat, de oplage, de wijze van verspreiding en de communicatiedoelstelling.