Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Spacesoup Special Middelburg

Op dinsdag 4 maart presenteerde Spacesoup in Samenwerking met Scoop en CBK Zeeland de Spacesoup Special Middelburg. Spacesoup is nu nog lekkerder en dat werd gevierd met een bijzondere inspiratiemiddag!
Terug naar Archief
Tijdens de middag werd het nieuwe VMBO-lesprogramma Culture Clash gepresenteerd met een spetterende preview van de gloednieuwe Spacesoup website. Samen met de betrokken partners werd bovendien getoond hoe je Spacesoup in Zeeland in kan vullen. Verder een presentatie van Taco Tuinhof van RDH Architecten, een inspirerend bezoek aan De Vleeshal, een workshop productontwerpen en alles over de bijzondere Street Gallery van Christelijke Scholengemeenschap Walcheren.
De Spacesoup Special startte om 14u00 bij CBK Zeeland. CBK verzorgde een presentatie over Zeeuws design. Is er zoiets als typisch Zeeuws design? Waar herken je dat aan?
De bijeenkomst geeft docenten in het voorgezet onderwijs een goed beeld van de educatieve mogelijkheden van architectuur en vormgeving in de directe (school)omgeving. Ook voor culturele instellingen en vormgevers is de bijeenkomst interessant omdat zij inzicht krijgen in hoe zij op eenvoudige wijze een passend educatief programma kunnen samenstellen en kunnen aanbieden aan het onderwijs. Kortom, vraag en aanbod komen samen en kunnen ter plaatse op elkaar afgestemd worden.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke Spacesoup Special in Middelburg op 4 maart 2008. Het volledige programma en inschrijfformulier vindt u op www.spacesoup.nl. Deelnamekosten zijn Euro 20,= per persoon incl. BTW.

Meer informatie