Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

De Uitdaging

Begin 2006 daagde het CBK Zeeland Zeeuwse vormgevers uit een uitgave te ontwikkelen waarin deze beroepsgroep gepresenteerd kan worden. De Zeeuwse vormgevers ontvingen "de uitdaging" in de vorm van een klein schetboekje waarin zij hun ideeën kwijt konden.

Procedure

Het stond iedere vormgever vrij om mee te doen. Uit de inzendingen zouden door een deskundige jury drie vormgevers worden geselecteerd. De kandidaten met de interessantste voorstellen zouden gevraagd worden om het concept tegen vergoeding nader uit te werken. De uitdaging stelde weinig regels: degene die de handschoen opnam moest aantoonbare ervaring en kennis hebben en over voldoende capaciteiten en ervaring beschikken om het voorstel te realiseren en produceren. Uiteraard ging hierbij de voorkeur uit naar een regionale realisatie waarbij de productie in samenwerking met het Zeeuwse bedrijfsleven zou geschieden.

Tot 3 maart 2006 kon iedereen de uitdaging aangaan en zijn of haar voorstel inleveren bij het CBK Zeeland.

And the winner is...!

Uit de diverse inzendingen zijn uiteindelijk twee bureau's uitgenodigd om hun concept nader uit te werken en te presenteren. Het CBK Zeeland en de adviescommisie vormgeving hebben een keuze moeten maken uit twee sterke inzendingen en dat viel niet mee: de kwaliteit en professionaliteit van de inzendingen waren van hoog niveau ! We zijn er trots op te kunnen mededelen dat het magazine voor en door Zeeuwse vormgevers, met als titel 'Zeeprik', tot winnaar is uitgeroepen! Verantwoordelijk voor Zeeprik zijn Marco Evenhuis & Jan van Broekhoven (Evenhuis Communicatie) uit Middelburg.

Alle actuele ontwikkelingen m.b.t. Zeeprik kunt u hier volgen.

Info

0118-611443 of info@cbkzeeland.nl