Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Stoeien met de Omzetbelasting

Het nieuwsarchief bevat projecten en items die zijn afgerond.

28 april 2006
De voorlichtingsavond op woensdagavond 19 april j.l. met als onderwerp Stoeien met de Omzetbelasting was een groot succes. De avond werd goed bezocht wat aangeeft dat deze materie leeft onder de Zeeuwse kunstenaars en vormgevers. Voor het CBK Zeeland is dit een simulans om meer van dit soort voorlichtingsavonden te organiseren.

Aan de aanwezigen is een handout meegegeven met de uitgeschreven tekst van deze avond, aangevuld met een literatuurlijstje en een aantal praktische download-paginas. U kunt dit boekwerkje, samengesteld door de heren Pankow en Dorsman van de belastingdienst via email alsnog kosteloos aanvragen bij het CBK Zeeland: jroest@cbkzeeland.nl o.v.v. omzetbelasting.

Mocht u zelf vragen hebben waar u antwoord op zou willen krijgen of met een kwestie zitten waar u professionele ondersteuning bij kunt gebruiken, dan staat het u vrij dit aan het CBK Zeeland kenbaar maken; bijvoorbeeld via de contactpagina van de website. Wij zullen proberen zo goed mogelijk op uw vraag te reageren.
Zie ook: Stoeien met de OMZETBELASTING?