Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Zeeprik magazine

Einde Zeeprik

De belangrijkste doelstelling van Zeeprik was om de vormgevers in Zeeland zichtbaar te maken en ze en in contact te brengen met mogelijke opdrachtgevers. Na de vijfde uitgave (juli 2008) is er geen nummer van Zeeprik meer verschenen. Na lang beraad en het afwegen van de verschillende toekomstscenario’s is besloten om met de uitgave te stoppen. De belangrijkste doelstelling kwam onvoldoende uit de verf om de hoge kosten van het blad te verantwoorden. Uiteraard blijft het ons doel het werk van professionele Zeeuwse vormgevers op de kaart te zetten. We zetten dit voort in een andere formule waarin de presentatie van deze beroepsgroep aan elkaar, aan potentiële opdrachtgevers en geïnteresseerden centraal staat.

Zeeprik nummer 1 t/m 5
Oude nummers van Zeeprik zijn, zolang ze nog beschikbaar zijn, gratis af te halen bij CBK Zeeland in Middelburg.

REDACTIE

Ons redactieadres: redactie@zeeprik.com kunt u benutten om uw reactie op het magazine aan ons door te geven. Verder staat dit emailadres uiteraard open voor input over spraakmakende projecten, interessante ontwikkelingen en prikkelende stellingen die passen in de opmaak van Zeeprik!

EXEMPLAAR

Zeeprik verschijnt 4 keer per jaar en is vooralsnog gratis te verkrijgen bij het CBK Zeeland. U kunt een gedrukt exemplaar ophalen op het adres: Balans 17 in Middelburg of opvragen door een email te sturen aan info@cbkzeeland.nl.
Er zullen verder (inkijk-) exemplaren te vinden zijn in de Zeeuwse Bibliotheken, de Drvkkery in Middelburg en bij de Zeeuwse kunstuitlenen.

DIGITAAL

De digitale versie van deze nieuwe uitgave en voorgaande nummers kunt u downloaden op www.cbkzeeland.nl of www.zeeprik.com.