Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

WE HANGEN! 2011

CBK Zeeland zoekt de beste Zeeuwse poster van 2011!

De winaar is bekend!

De poster van de film Circádâ van Rob Maaskant is gekozen tot mooiste Zeeuwse poster van 2011. Het Zeeuwse publiek kon de afgelopen weken stemmen - via de PZC-website, bij CBK Zeeland en in De Drukkerij in Middelburg - op de 54 posters die waren ingezonden.
In totaal werden er tegen de duizend stemmen uitgebracht.

opdrachtgever: St.Flup & Ju Bedrijf / Het Bedrijf v/h
vormgeving: Depp Kreativ - Dennis van Akkeren, fotografie: P. Maaskant


De keuze van de vakjury viel op de poster van Film by the Sea.

opdrachtgever: Stichting Film by the Sea
vormgeving: Men@Work, fotografie: Paul & Menno de Nooijer


_________________________________________________________________________________________

CBK Zeeland organiseert in samenwerking met de PZC en de Zeeuwse Bibliotheek de vijfde editie van de zoektocht naar de beste Zeeuwse poster. Vorig jaar ging de publieksprijs naar ‘Benieuwd naar buitenschoolse opvang?’ van Kinderopvang de Bevelanden, - Walcheren en - Z.-Vlaanderen terwijl de vakjury koos voor de poster ‘Zeeuwse Ridders’ van Jacomien Kodde.

Welke posters verschenen er het afgelopen jaar in Zeeland?
CBK Zeeland roept iedereen op die in 2011 een poster ontworpen heeft en aan de onderstaande voorwaarden voldoet, om hun posters in te zenden. Alle posters worden bij CBK Zeeland tentoongesteld van vrijdag 30 maart t/m zondag 3 juni 2012.

De PZC zal de digitale stemming voor de publieksprijs organiseren. Vanaf 30 maart 2012 kunt u hiervoor stemmen via de website van de PZC of door middel van een stemformulier bij de expositie bij CBK Zeeland. Ook kunt u stemmen via de digitale printexpositie bij de Drvkkery op de Markt in Middelburg. Een onafhankelijke vakjury zal tevens uit alle inzendingen een winnaar kiezen.


CBK Zeeland, Balans 17 4331 BL Middelburg.