Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Presentatie publicaties 'Plat Zeeuws'

De ontwerpgroep Harde Kaft had de opdracht gekregen een registratie te maken van de reizende expositie Plat Zeeuws op de diverse tentoonstellingsplaatsen. Het uiteindelijke resultaat mocht er zijn; er verscheen een publiekseditie en een luxe-editie.
De presentatie vond plaats op 25 november 2005 bij het CBK Zeeland en op 1 december 2005 bij de Drvkkery te Middelburg. Koos Dalstra (beeldend kunstenaar) heeft door middel van een performance als standwerker deze bijzondere uitgave aan de man gebracht.

klik hier om het artikel te lezen dat de PCZ schreef over de presentatie
Terug naar Archief
De publiekseditie omvat de cd-rom bevestigd aan het boekje, vacuüm verpakt in een transparante plastic verpakking, voorzien van een Zeeuwse boterbabbelaar. ("hoe harder je daar op zuigt, des te platter hij wordt ")
De luxe editie is een ingenieus perspex object, waarbij de vorm refereert aan de platte blokken waarop de tentoonstelling Plat Zeeuws werd gepresenteerd. (Lees meer over de publicaties.)

Beide edities worden te koop aangeboden bij het CBK Zeeland, de Zeeuwse kunstuitlenen en de Drvkkery te Middelburg.

Prijs publiekseditie: 15,00
luxe editie : 200,00
'Plat Zeeuws' vormde het begin van een reeks projecten die het CBK Zeeland in actieve samenwerking met Zeeuwse vormgevers realiseert. Om continu de aandacht te vestigen op de kwaliteit van het werk van Zeeuwse vormgevers met verschillende disciplines werd gekozen voor een publicatie naar aanleiding van de reizende tentoonstelling Plat Zeeuws.
Info
0118-611443 of info@cbkzeeland.nl