Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

November, maand van de kunstuitleen 2022

‘Kunst geeft Energie!’

Terug naar Archief

Een energiecrisis?

Niet bij Kunstuitleen Zeeland! Daar kun je tegen altijd lage tarieven kunstwerken lenen en wisselen zo vaak je maar wilt. Kunst waar je blij van wordt, kunst die je verwarmt, kunst waar je nog lang van nagloeit!
November wordt traditiegetrouw weer uitgeroepen tot Maand van de Kunstuitleen.
Het thema van dit jaar: ‘Kunst geeft Energie!’

Dvdk 2022 1

Acties

Ook dit keer zijn er weer een aantal leuke acties voor trouwe en nieuwe leden:

Lidnummer = Lotnummer

Iedereen die in de maand november in een van de Zeeuwse Kunstuitlenen lid wordt of een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op één van de drie originele kunstcadeaus die verloot zullen worden. Het werkt heel simpel; uw lidnummer is uw lotnummer. Uit alle mutatieformulieren van november wordt aan het eind van de maand per uitleen een gelukkige winnaar getrokken. Hij of zij krijgt hiervan persoonlijk bericht.

Dvdk 2022 2

Korting op uw aankoop
Heeft u als lid van de uitleen plannen om een kunstwerk aan te kopen? Bijvoorbeeld het werk dat nu aan de muur hangt en waar u liever geen afstand van wilt doen? Of wilt u misschien uw spaartegoed verzilveren? Als u in de maand november een aankoop doet dan kunt u profiteren van 10% korting op de verkoopprijs. _______________________________________________________________

Nieuwe leden

Nieuwe leden die zich in de maand november inschrijven, betalen geen inschrijfgeld. Als u iemand kent die overweegt om lid te worden, dan is de Maand van de Kunstuitleen daarvoor het beste moment. Dus: zegt het voort!

We hopen u in november te mogen verwelkomen in een van de Zeeuwse kunstuitlenen. Check wel eerst de website voor de actuele openingstijden.

Bo de Jong

Bo de Jong

logo Kunstuitleen nieuw

Nieuw in collectie

Recent hebben we een aantal schilderijen aan de uitleencollectie mogen toevoegen van de Middelburgse kunstenares Bo de Jong. Vooral de vaak gespannen verhouding tussen mens en de natuur geeft zij in verschillende gedaantes weer. De afgelopen tijd heeft Bo werk gemaakt over de absurde en vaak mallotige manier waarop mensen de natuur cultiveren. Een ironische kijk op het tuinieren.

Cadeautip

Zoekt u voor de komende feestmaand nog een cadeau dat altijd past? Geef dan eens een kunstkadobon! Te besteden bij alle Zeeuwse kunstuitlenen en te gebruiken om kunst te kopen of te lenen. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden via info@cbkzeeland.nl of telefonisch 0118-611443.

cadeautje