Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Oproep voor Vertakt & geworteld, bomen in de kunst

Vertakt & geworteld, bomen in de kunst

Terug naar Archief

CBK Zeeland zoekt kunstenaars (woonachtig in Zeeland) met werk wat past bij dit thema van de Kinderkunstweek!

_____________________________________________________________

KKW 2022

Van 16 t/m 27 maart 2022 vindt de elfde Kinderkunstweek plaats. Het thema van de Kinderkunstweek is ‘Vertakt & geworteld, bomen in de kunst’. Het kunstwerk voor de Kinderkunstweek wordt dit jaar gemaakt door beeldend kunstenaar Monika Dahlberg.

Op zoek

CBK Zeeland organiseert rondom het thema van de Kinderkunstweek de verkooptentoonstelling Vertakt & geworteld, bomen in de kunst (werktitel). Wij zijn op zoek naar kunstwerken van een aantal Zeeuwse kunstenaars, naar werk in uiteenlopende stijlen en materialen; schilderijen, tekeningen, collages, grafiek, sculpturen in metaal, hout, glas e.d. De tentoonstelling loopt van zondag 6 maart t/m vrijdag 15 april 2022.
Graag ontvangen wij, vóór 17 december 2021, via mail, foto’s van het werk dat u beschikbaar heeft voor de tentoonstelling. Begin januari 2022 maken wij hieruit een keuze.
Documentatie, inclusief informatie over formaten en materiaalgebruik, kan gestuurd worden naar pmeijer@cbkzeeland.nl

Kinderkunstweek 2022

Van 16 t/m 27 maart 2022 vindt de elfde Kinderkunstweek plaats. Het thema van de Kinderkunstweek is Vertakt & Geworteld, bomen in de kunst. Het kunstwerk voor de Kinderkunstweek wordt gemaakt door kunstenaar Monika Dahlberg. Haar werk zet, door een vrolijke, kleurrijke en confronterende manier de kijker aan het denken.

Monika Dahlberg

Monika Dahlberg

Lees meer over Monika Dahlberg en de Kinderkunstweek!