Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Contactmiddag jonge kunstenaars met Zeeuwse beleidsmakers Cultuur

Op initiatief van het CBK Zeeland is een aantal geïnteresseerde kunstenaars bijeengekomen die onder de naam ZEEUWSE NIEUWE gedurende enige maanden in het najaar van 2005 hebben gewerkt aan een aantal projecten en een overzichtspresentatie in het gebouw van G2A aan de JP Coenstraat in Goes.
Een van de gewenste activiteiten was een wethoudersdag waarin de Zeeuwse Nieuwe wilden laten zien wat een groep kunstenaars kan betekenen voor gemeentes, provincie en bedrijfsleven. Door onderling overleg en contacten met overheden kan de cultuur in Zeeland versterkt worden. Nu een nieuwe beleidsperiode begint, waarin naast economie kunst en cultuur een belangrijk aandachtspunt is in de gemeentepolitiek willen de Zeeuwse Nieuwe in contact komen met de betrokken Zeeuwse beleidsmakers.

Kunstenaars en beleidsmakers waren uitgenodigd om samen van gedachten te wisselen over kunst en cultuur. De bijeenkomst vond plaats op donderdag 8 juni a.s. van 13.00 tot 17.00 uur in het G2A-centrum aan de J.P.Coenstraat 5 te Goes. Hier kun je meepraten over het te vormen toekomstige beleid.
Er was voor kunstenaars de mogelijkheid documentatie van hun werk of hun initiatief te presenteren in een van de ruimtes aan de JP Coenstraat.
info
0118-611443 of info@cbkzeeland.nl