Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Slibreeks, een unieke serie!

Voor meer nieuwe deeltjes in de slibreeks verwijzen wij u naar de website van boekhandel 'De Drvkkery'  te Middelburg.

Eerder verschenen deeltjes kunt u (indien nog voorradig) bestellen via onze webshop.

_____________________________________________________________________

Nieuwe Slibboekjes

Vier nieuwe delen uit de Slibreeks.

Na een radiostilte van ruim een jaar wordt de unieke Slibreeks hervat met vier delen (#147 - #150) die tegelijkertijd verschijnen. Niet meer vier keer per jaar een deel, vanaf heden een keer per jaar vier delen! Alfred Schaffer, A.L. Snijders, herman de vries en J.M.A. Biesheuvel tekenden voor de nieuwe delen. 

De Slibreeks wordt uitgegeven door Uitgeverij Den Boer|De Ruiter te Vlissingen die de boeken over Zeeland publiceert. 

Losse delen kosten € 8,50 per stuk: een abonnement op de set van 4 delen kost € 28,00. Abonneren op de reeks is mogelijk: info@drukkerijmiddelburg.nl

Rechtstreeks bestellen kan via de webshop van de Dvkkery te Middelburg.

Nieuwe uitgever Slibreeks!

Met Slibreeks nummer 146 is voor ons een einde gekomen aan een lange periode van bijzondere uitgaven die begon met Biesheuvel en nu eindigt met Grootjans. In al die jaren hebben wij als uitgever de Slibreeks gekoesterd en met veel plezier en zorg de boekjes uitgegeven. Uw hartverwarmende reacties en bedankjes in relatie tot de verschenen publicaties verheugen ons zeer en sterken ons in het idee dat de Slibreeks nog een goede toekomst tegemoet gaat.

Uiteraard houden wij u graag op de hoogte van de overige activiteiten van CBK Zeeland op het gebied van Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur in Zeeland. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via onze website (zie ook helemaal onderaan de pagina). We gaan in de komende jaren zeker nog boeiende publicaties verzorgen. Deze nieuwe boeken en het fonds van de reeds verschenen Slibboekjes blijven bij CBK Zeeland te verkrijgen en kunt u via onze webshop www.cbkzeeland.nl/shop bestellen.

Wij danken u hartelijk voor uw jarenlange lidmaatschap en bestellingen.

Wij wensen de nieuwe uitgever Den Boer | De Ruiter veel succes met de voortzetting van deze unieke serie!

Wat is de Slibreeks?

De Slibreeks is een serie kleine boekjes, die lezers met literaire belangstelling de kans wil geven om gemakkelijk en tegen een aantrekkelijke prijs kennis te maken met het werk van bekende en onbekende auteurs. Alle boekjes in de Slibreeks zijn bijzondere uitgaven: het is een eerste vertaling of een opvallend debuut, maar belangrijk is dat de teksten nog niet eerder in Nederland zijn gepubliceerd.

Werk van bekende auteurs is verschenen in de Slibreeks, bijvoorbeeld van Wim Hofman, Hester Knibbe, Astrid Lampe, Toon Tellegen, Erik Bindervoet & Robert-Jan Henkes, Ben Zwaal, Arjen Duinker, Rutger Kopland & Driek van Wissen, George Perec, Piet Meeuse, Hans Verhagen. F. van Dixhoorn, Jan Lauwereyns en Jan Brokken

Het uiterlijk van de deeltjes wordt steeds gekenmerkt door de medewerking van kunstenaars wat de serie een bijzonder karakter geeft. De afgelopen jaren zijn de boekjes vormgegeven door de Stichting Zout.