Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

UITNODIGING

Slotbijeenkomst Krot of Kans op 24 januari 2013.

Slotbijeenkomst

Afgelopen twee jaren hebben wij met het project Krot of Kans in Zeeuws-Vlaanderen vanuit diverse huizen, wijken en plaatsen de mogelijkheden en kansen geanalyseerd die zich voordoen in een ‘top krimpregio’ zoals Zeeuws-Vlaanderen wordt genoemd.
Namens alle betrokken partners nodigen wij u van harte uit om actief deel te nemen aan de slotbijeenkomst van Krot of Kans Zeeuws-Vlaanderen op 24 januari 2013, vanaf 10 uur. Deze vindt plaats in ‘De Zeeuwse Alp’ in het Skidôme Terneuzen.

Wij dagen u graag uit om binnen het gevarieerde programma een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de toekomst van Zeeuws Vlaanderen. Naast het tekenen van de intentieverklaring van het nieuwe project ‘Upgrade’ zullen in 4 workshops de aanbevelingen geformuleerd worden naar aanleiding van de vier huizen. Tevens zal aan het einde van het programma de Krot of Kans Inspiratiebox gepresenteerd worden, waarin het resultaat van de vele gasten van de huizen zijn samengebracht.

lees hier het volledige programma.

U kunt zich nu alvast aanmelden en uw voorkeur voor de workshop doorgeven via telefoonnummer: 0118-611443 of via e-mail: info@cbkzeeland.nl
(deelname is gratis)

lees meer over Krot of Kans

__________________________________________________________________________________________

Nieuw SLIBboekje


Slibboekje nummer 140 is uit!

In de jaren 1878?1881 ondernam Multatuli vier voordrachtentournees door Nederland, waarbij hij ook Middelburg vier keer aandeed. Zijn lezingen werden bezocht door notabelen als Floor Wibaut en de zussen Mathilde en Marie Berdenis van Berlekom.
?Met gloeiende wangen? reisde Marie in 1885 naar het Duitse Nieder-Ingelheim waar ze bij Multatuli bleef slapen. Na deze nacht schreven zij elkaar hartstochtelijke brieven:
?Myn hart is vol, tot berstens vol.?

Horror Vacui door Simon Blaas.
Eindredactie: Wilbert Surewaard
Ontwerp: Louis Lüthi


prijs: ? 7,50

te bestellen via de e-shop
of telefonisch : 0118-611443

_________________________________________________________________________________________

Kerstgroet


Directie en alle medewerkers van CBK Zeeland wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2013.


Wij zijn gesloten op 24,25,26, 31 december en op 1 januari.