Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

De Zeeuwse Lichting 09 bij De Drvkkery TV

Het nieuwsarchief bevat projecten en items die zijn afgerond.

2 februari 2010
DeDrvkkery Talkshow van vrijdag 5 februari a.s. onder leiding van Rebecca van Wittene besteedt onder andere aandacht aan De Zeeuwse Lichting 09.

Van 7 februari t/m 19 maart 2010 presenteren dertien vorig jaar afgestudeerde kunstenaars, vormgevers en architecten met Zeeuwse wortels hun werk bij het CBK Zeeland en de Drvkkery. De Zeeuwse Lichting wordt voor de vijfde keer door CBK Zeeland georganiseerd.

Rebecca van Wittene gaat in gesprek met Mischa de Muynck (AKV St. Joost, fotografie), Dennis Wisse (KABK, fotografie), Pepijn Bakker (TU Eindhoven, architectuur), Astrid van Nimwegen (AKV St. Joost, beeldende kunst), Karine Hubregtse (AKV St. Joost, beeldende kunst) en Marjolein van Pagee (AKV St. Joost, fotografie).
Niet iedereen is van plan om terug te keren naar Zeeland (‘ik moet er niet aan denken!’), anderen twijfelen, vinden het prima hier of ‘wagen de sprong’. Een gedachtewisseling over de creatieve sector in Zeeland. Over verwachtingen, wensen, mogelijkheden en (gemiste) kansen.

De talkshow begint om 16.30 uur in de Brasserie van De Drvkkery op de Markt in Middelburg en duurt tot ongeveer 17.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Altijd boeiend en verrassend. Altijd anders. Met na afloop natuurlijk gelegenheid tot napraten in de brasserie.
Zie ook: De Zeeuwse Lichting 09