Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

Workshop “Meer resultaat en rendement voor vormgever en klant”

Het nieuwsarchief bevat projecten en items die zijn afgerond.

26 augustus 2008
Op dinsdag 9 september organiseert het CBK Zeeland in samenwerking met Syntens een workshop voor vormgevers. Hierin gaan we in op de vraag of en hoe de instrumenten uit het kwaliteits- en procesmanagement ingezet kunnen worden door ondernemers in de creatieve industrie. De waarde hiervan is in andere sectoren bewezen maar is dit ook in te passen in de werkwijze van vormgevers??
Dit met als doel om:
> meer tijd over te houden voor ontwikkeling, innovatie en acquisitie
> hogere marktconforme tarieven te kunnen vragen
> minder vaak discussies over offertes
> meer omzet en meer winst
> meer effect voor mijn opdrachtgever te realiseren
> de klanttevredenheid van mijn klanten te vergroten
In de workshop krijgt u inzicht aan de hand van praktijk ervaringen hoe concrete vernieuwingen te realiseren. Het is niet bedoeling ingewikkelde systemen of bureaucratie te introduceren binnen uw bedrijf.
De workshop wordt gegeven door ir. Robert J. Bakker, innovatieadviseur bij Syntens met 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening.
De workshop vindt plaats op 9 september te Middelburg bij het CBK Zeeland van 19u30 tot 21u30. De kosten bedragen bij aanmelding via het CBK Zeeland 10 euro per deelnemer. Aanmelden kan d.m.v. mailen naar info@cbkzeeland of bellen 0118-611443. Niet bij het CBK Zeeland aangesloten vormgevers betalen 50 eruo (aanmelden via www.syntens.nl).
Zie ook: Workshops i.s.m. Syntens