Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van CBK Zeeland ontvangen? Schrijf je in!

LONG LIST LIVE

Het nieuwsarchief bevat projecten en items die zijn afgerond.

3 januari 2007
Het Vervolg: Zeeprik nummer 2

De lancering en ontvangst van Zeeprik nummer 1, hét magazine over vormgeving in Zeeland was een geweldig succes. En dat smaakt naar meer!
Ook de aanloop naar nummer 2 is bijzonder succesvol verlopen. Het liep storm met aanmeldingen voor de longlist die bedoeld is als etalage voor recent gerealiseerde opdrachten of projecten. Het aanbod was zo groot dat we helaas vormgevers moesten teleurstellen:
vol is vol!
De uitgave van Zeeprik nummer 2 wordt verwacht in de derde week van januari 2007. Voorafgaand organiseert het CBK Zeeland, uitgever van het magazine een live-preview met de werken van de inzenders voor de longlist en twee ontwerpers die in een andere rubriek worden uitgelicht.
Zeeprik 2: wat kunt u verwachten? Wederom zullen de vaste items: het project, de actualiteit, de spread, de ontwerper, de opdrachtgever en de longlist weer gevuld worden met nieuws en wetenswaardigheden vanuit de Zeeuwse beroepsgroep van vormgevers.
Op zondag 7 januari organiseert het CBK Zeeland een nieuwjaarsfeest waarvoor alle relaties worden uitgenodigd. Wij hopen dat u deze gelegenheid aangrijpt om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken of een vormgever te ontmoeten die uw toekomstige opdracht kan realiseren.

Long List Live: 7 januari t/m 19 januari 2007
Zondagmiddag 7 januari zijn we geopend van 15.00 ? 17.00 uur
Daarna op maandag t/m vrijdag : 09.00 ? 17.00 uur
Balans 17 te Middelburg
Telefoon: 0118 611443

U vindt een routebeschrijving en andere informatie op:
www.cbkzeeland.nl